home

 

Redefinirea Luxului in Croaziere

 

CROAZIERA in MAREA CARAIBILOR

 

Miami (SUA) - Parcul National Everglades (SUA) - Key West - Philipsburg (St. Maarten) - Charlotte Amalie (St. Thomas) - CocoCay (Bahamas)

   

La finalul lunii ianuarie 2024 se va lansa cea mai mare nava din lume, spectaculosul vas de croaziera ICON OF THE SEAS, care apartine companiei Royal Caribbean. Vasul de croaziera depaseste toate limitele conventionalului oferind turistilor o alta dimensiune a ceea ce inseamna o calatorie pe mare, oferind experiente si atractii noi, o regandire a spatiului ofert celor 5610 pasageri. Vi s-au parut plictisitoare cartile de geografie care descriau si datau amanuntit expeditiile lui Cristofor  Columb? Va oferim ocazia sa-i calcati pe urme si sa va bucurati de locurile minunate descoperite de acesta. Veti vedea ca povestea din carti prinde viata, capata farmec si se poate concretiza intr-o minunata vacanta plina de soare şi culoare, in care veti deveni exploratori ai unei zone superbe, mereu atragatoare pentru turiştii dornici de exotism.

 

Perioada:  07.02 - 18.02.2024

 

Ziua 1 / 07.02.2024:  Bucureşti - Istanbul - Miami

intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 19:00 (in fata ghişeului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:15 / 23:40).

Ziua 2 / 08.02.2024:  Istanbul - Miami

Plecare din Istanbul cu zborul TK 157 (01:50 / 06:35) spre Miami, oraş situat pe coasta Atlanticului, in sud-estul statului Florida, cu o populatie de peste 5 milioane de locuitori, important centru economic, financiar, cultural şi artistic al Statelor Unite. in anul 2008 a fost numit de catre Forbes "cel mai curat oraş din America", datorita calitatii aerului, vastelor spatii verzi, strazilor curate şi programelor de reciclare desfaşurate aici. Dupa sosire vom fi transferati la hotel pentru a lua micul dejun, dupa care vom pleca spre Parcul National Everglades, cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, care cuprinde 25% din terenul original al regiunii mlaştinoase din sud-vestul Floridei. Zona este vizitata anual de peste 1 milion de turişti, fiind a treia cea mai mare rezervatie din SUA, declarata Rezervatie Naturala a Biosferei inclusa in Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Acest tinut ciudat, cu rauri sinuoase, marginite de o vegetatie luxurianta, patria aligatorilor şi a şerpilor veninoşi, a inspirat numeroşi scriitori, precum Marjory Stoneman Douglas şi Peter Matthiessen, care au scris despre oamenii şi creaturile ciudate ce salaşluiesc aici. Peisajul de neegalat al parcului protejeaza de asemenea specii rare sau pe cale de disparitie, cum ar fi lamantinul, crocodilul American şi pantera de Florida. Vom reveni in Miami pentru cazare la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior (sau similar 3* superior).

Ziua 3 / 09.02.2024:  Miami - Key West - Miami

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi, vizite individuale sau excursie optionala in Key West, o insula legata de tarm printr-un pod cu o lungime de 11 km, care se gaseşte la o distanta de aprox. 150 km fata de Cuba, cunoscuta pentru clima placuta, temperaturile nefiind niciodata mai mici de 0¡C. in epoca precolumbiana insula a fost populata de tribul Calusa, iar primul european care a ajuns aici in anul 1521 a fost Juan Ponce de Leon. Ulterior, spaniolii au organizat aici o garnizoana, dupa care englezii au preluat controlul insulei in anul 1763, mutand populatia nativa şi pe cea spaniola in Havana. Veti vizita oraşul vechi, prilej cu care veti vedea Mallory Square, Strada Duval şi Fortul Zachary Taylor. Seara, intoarcere in Miami pentru cazare la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* superior (sau similar 3* superior).

Ziua 4 / 10.02.2024:  Miami - imbarcare pe vasul de croaziera Icon Of The Seas

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi şi alte activitati individuale pana la transferul in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera Icon Of The Seas al companiei Royal Caribbean International. Vasul este de 5 ori mai mare si mai greu decat Titanic, are 19 etaje, peste 40 de baruri, restaurante si piste de bowling, 6 tobogane, 7 piscine si 9 cazi cu hidromasaj. Vom avea ocazia de a experimenta peste 40 de moduri de a lua masa, de a bea si de a ne distra intr-o maniera cu totul noua fata de maniera in care suntem obisnuiti.   Plecare din port la ora 17:00 intr-o croaziera fascinanta, unde timp de o saptamana vom fi captivati de cel mai mare vas de croaziera din lume ce va naviga pentru a ne revela frumusetea peisajelor oferite de Marea Caraibilor si de apele cand albastre, cand turcoaz. Seara ne vom putea delecta cu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cina si cazare la bord.

Ziua 5 / 11.02.2024:  Navigare

Zi de navigare pe apele superb colorate ale Marii Caraibilor, prilej de relaxare la bordul vasului sau de a participa la diversele programe de animatie şi divertisment. De asemenea, va vor astepta numeroase activitati de petrecere a timpului printre care si degustari de vin sau demonstratii culinare, care va vor invata cum sa preparati diverse specialitati servite la bord. Cu siguranta, echipele de animatie ne vor pregati o multime de surprize! Seara veti putea asista la un spectacol, veti putea asculta muzica live sau veti putea dansa la discoteca. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 6 / 12.02.2024:  Navigare

in aceasta zi vom continua navigarea spre St. Maarten bucurandu-ne de multitudinea de facilitati ale spectaculosului vas de croaziera care are 20 de punti si cel mai mare parc acvatic pe mare. Seara pensiune completa si cazare la bord. Pe un astfel de vas nu ne vom putea plictisi in nici-un moment. Seara veti putea asista la un spectacol, veti putea asculta muzica live sau veti putea dansa la discoteca. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 7 / 13.02.2024:  Philipsburg (St. Maarten)

La ora 08:00 vasul va ancora in portul situat in Philipsburg din Insula St. Maarten, una dintre cele mai mici insule din zona caraibiana. Cei 87 km2 ai insulei sunt impartiti intre doua tari, Franta si Olanda, inca din anul 1648. intreaga zona are dovezi interesante ale etapelor colonizarii, atat in partea franceza, Saint Martin, cat si in cea olandeza, Saint Maarten. Fie ca veti alege sa va relaxati pe Plaja Grand Case, una dintre cele mai frumoase si mai linistite plaje ale insulei, fie ca veti degusta romul local produs din "guavaberry" sau veti opta pentru o sesiune de shopping in bazarul din Marigot, cu siguranta va veti simti extraordinar pe aceasta insula. Pentru o priveliste de ansamblu asupra insulei si imprejurimilor, Cole Bay Hill, in partea olandeza ofera un peisaj de poveste care isi va gasi un loc de cinste in albumul dumneavoastra de calatorie. Vasul va ramane in port pana la ora 18:00, timp in care veti putea descoperi atractiile insulei prin excursiile optionale achizitionate de pe vas. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 8 / 14.02.2024:  Charlotte Amalie (St. Thomas)

La ora 07:00 vasul va ancora in portul Charlotte Amalie, din insula St. Thomas care este cea mai mare din arhipelagul Virginele Americane. Aici se gasesc unele dintre cele mai frumoase plaje din lume: Magens Bay inclusa pe lista National Geographic sau Sapphire Beach unde veti putea face snorkeling in apele cristaline. Portul Charlotte Amelie este unul dintre cele mai frumoase porturi din lume, inconjurat cu dealuri verzi pe care sunt construite case cochete. Veti putea explora marturiile trecutului colonial, vizita castelul Blackbeard construit in 1679, sinagoga si biserica luterana, sau veti putea descoperi atractiile insulei prin excursiile optionale achizitionate de pe vas. Vasul va parasi portul la ora 15:00. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 9 / 15.02.2024:  Navigare

Ne vom bucura de o alta zi de navigare in drumul spre Bahamas, prilej de relaxare la bordul vasului, de a profita de zonele de rasfat ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale si numeroase baruri. Seara veti putea asista la spectacole de teatru, veti putea asculta muzica live sau veti putea dansa. Programul de activitati pe care il veti gasi in cabina in fiecare seara, va va permite sa alegeti cum veti petrece ziua urmatoare. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 10 / 16.02.2024:  CocoCay (Bahamas)

La ora 09:00 vasul va ancora in CocoCay, insula privata din Bahamas transformata intr-o destinatie gestionata exclusiv de compania de croaziera Royal Caribbean Group, avand o multitudine de atractii pentru toate varstele: plaje pentru relaxare, cel mai inalt tobogan cu apa din Caraibe avand 40 m inaltime, piscine cu valuri si cea mai mare piscina cu apa de mare din Bahamas. Pentru pasionatii de facilitati luxury a fost creat Coco Beach Club unde se afla primele cabane plutitoare din Bahamas. Veti putea de asemenea sa zburati cu balonul cu aer cald si sa admirati de la 130 m inaltime panoramele spectaculoase ale insulei. Vasul va pleca din port la ora 17:00. Pensiune completa si cazare la bord.

Ziua 11 / 17.02.2024:  Miami (SUA) - Istanbul

Mic dejun. La ora 06:00 vasul va reveni in portul din Miami. Dupa debarcare ne vom intalni cu ghidul local alaturi de care vom face un tur panoramic de oraş care va include Coconut Grove, Coral Gables, South Beach, Art DecoQuarter, ca in final sa ajungem in Little Havana, unde vom descoperi atmosfera cartierului printr-o vizita la fabrica de trabucuri El Credito. Seara, transfer catre aeroport pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 78 (21:55 / 17:15).

Ziua 12 / 18.02.2024:  Istanbul - Bucureşti

Sosire in Istanbul la ora 17:15, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1045 (19:35 / 19:55).

 

TARIF I:  4140 EURO / loc in cabina Surfside Family (vedere catre bulevard); Supliment camera Single: 1890 EURO

 

TARIF II:  4290 EURO / loc in cabina cu balcon cu vedere la ocean

Supliment camera Single: 1980 EURO

 

(tarife cu taxele de aeroport si portuare incluse, valabile pentru un grup de minim 20 turişti; pentru un grup mai mic de turisti, tariful se va recalcula)

 

TARIFUL INCLUDE:

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti - Istanbul - Miami si retur cu compania Turkish Airlines

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi locale (pot suferi modificari)

- taxele portuare (pot suferi modificari anuntate de autoritatea portuara)

- servicii portuare

- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turişti

- 1 noapte cazare cu mic dejun la Miami in hotel 4*  

- 7 nopti cazare cu pensiune completa inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator, pe vasul de croaziera Icon of the Seas

- activitati de recreere pe vas: piscina, teatru, discoteca, biblioteca, fitness, sauna

- excursie cu ghid local in Parcul National Everglades exclusiv pentru grupul  

- tur panoramic cu ghid local in Miami exclusiv pentru grupul  

- transferurile aeroport - hotel, hotel - port, port - aeroport

- ghizi vorbitori de limba engleza

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

 

NOTA: Taxele de aeroport incluse in tarif sunt cele valabile la data lansarii programului. in situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica

- taxele de oraş (unde se percep) se achita, la receptia hotelurilor, individual

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- excursiile optionale care se pot achizitiona de la bordul vasului

- bacşişuri: 20 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai putin pt. bagajişti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacşişurile nu se refera şi la excursiile optionale

- taxa pentru servicii la bordul vasului de croaziera: 16 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de catre turişti la sfarşitul croazierei odata cu celelalte cheltuieli optionale de pe vas valoarea acestei taxe este stabilita de compania de croaziera si poate varia pana la data inceperii vacantei independent de vointa  ).

- excursiile optionale organizate numai pentru grupul nostru care se rezerva şi se achita din tara, se pot realiza cu un numar minim de 15 de participanti, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza şi alte excursii optionale propuse de partenerul local:

á excursie in Key West cu insotitorul de grup si ghid local: 160 euro/pers.

 

IMPORTANT! Recomandam incheierea unei Asigurari MEDICALE si STORNO de calatorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurarile MEDICALE si STORNO de calatorie se pot incheia la orice companie de asigurari care asigura acest serviciu; suma platita pentru asigurare nu este returnabila. Daca aveti nevoie de asistenta pentru a va alege asigurarea de calatorie potrivita, echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie.

 

NOTA:

- alocarea cabinelor se va face in ordinea efectuarii inscrierilor şi in limita disponibilitatii

- taxele de port se pot modifica de catre autoritatea portuara

- itinerariul vasului de croaziera poate fi modificat independent de vointa  ; modificarile de itinerar nu pot constitui motiv de anulare a calatoriei

- pentru mai multe informatii legate de flota Royal Caribbean, descrierea cabinelor, facilitatilor, etc. va rugam sa consultati site-ul oficial al companiei  www.royalcaribbean.com

 

IMPORTANT !!!

Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei (nu se accepta paşaport temporar)

O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.

Orice minor sub 18 ani care nu calatoreşte in compania parintilor sai, trebuie sa prezinte, in momentul imbarcarii, o scrisoare notariala (in limba engleza) prin care parintii işi dau acordul cu privire la calatoria minorului şi autorizeaza persoana care il insoteşte pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de la bordul vasului sau in cazul practicarii anumitor activitati sportive la bord; in plus, persoana respectiva trebuie sa aiba şi cazier judiciar la ieşirea din Romania.

Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii sau tutorii copiilor in cauza.

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. 30% din valoarea totala a pachetului de servicii turistice şi se incheie la epuizarea locurilor

- diferenta de pana la 75% din valoarea totala a pachetului de servicii se achita cu 60 de zile inainte de data plecarii

- diferenta de pana la 100% din valoarea totala a pachetului de servicii se achita cu 45 de zile inainte de data plecarii

- turistul va incheia cu agentia << Contractul de prestari servicii turistice >>, la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii << Contractului de prestari servicii turistice >>, turistul işi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turişti

 

Penalitati de incetare a contractului

in cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

in cazul serviciilor turistice externe, penalizarile sunt de:

a)  30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face pana cu 91 zile calendaristice inainte de data plecarii;

b) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile calendaristice inainte de data plecarii;

c) 75% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 60 - 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai putin de 45 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program

 

NOTA:

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii sau dupa inceperea calatoriei, independent de vointa agentiei   (cum ar fi: controlul starii de sanatate, obligativitatea de autoizolare dupa intoarcerea in Romania, masuri suplimentare de igiena si formalitati vamale). Agentia   nu poate fi facuta raspunzatoare, aplicandu-se termenii si conditiile contractuale standard.

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite CONDITII obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turiştilor ca urmare a intarzierii acestora

- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfaşoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale şi la itinerar cu observatia ca nu are calificarea şi atestarea legala de ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate şi ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie şi la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat in program

- agentia işi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, CONDITII meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depaşirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- aşezarea turiştilor in autocar se va face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiaza de 2 locuri in autocar

- agentia nu-şi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turiştilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turiştilor interesati de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele şi pentru agentia  ; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce şi ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada şi evenimente politice neprevazute, greve etc.

- selectarea preferentiala a locurilor in avion, in cadrul rezervarilor de grup, este de cele mai multe ori supusa unor reguli stricte si difera de la o companie aeriana la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptata si/sau se poate face numai cu un anumit timp in avans etc.). Ulterior achitarii unei sume pentru un loc preferential in avion, compania aeriana poate modifica fara preaviz tipul de avion si ca atare se modifica configuratia locurilor in avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de catre turist; pentru aceste situatii nu suntem raspunzatori si ne oferim doar sprijinul sa intermediem un dialog cu compania aeriana ce nu garanteaza si solutionarea situatiei

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreşte (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original şi acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional PASAPORTULui si/sau cartii de identitate

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de paşaport individual

- va rugam sa va asigurati ca documentul de calatorie, PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala şi cheltuielile agentiei

- c/v excursiei poate fi achitata şi in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul document constituie anexa la << Contractul de prestari servicii turistice >>

 

 

 


Icon of the Seas:

www.royalcaribbean.com

Icon of the Seas este prima nava de croaziera din clasa Icon detinuta si operata de Royal Caribbean International, construita in 2023 in santierul naval Meyer Turku din Turku, Finlanda.

 

 

 

 

cabina cu balcon Surfside Family (vedere catre bulevardul central)

cabina are in componenta geamuri mari si o usa care ofera accesul spre balcon. Aceasta are un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat de tip King Royal, baie privata, precum si o zona de living dotata cu o canapea extensibila. Fiecare cabina este dotata cu televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, minibar, seif.

Cabinele au vedere spre bulevardul central al vasului de croaziera.

 

 

 

 

 

 

 

 

cabina cu balcon cu vedere la ocean

cabina are in componenta geamuri mari si o usa care ofera accesul spre balcon. Aceasta are un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat de tip King Royal, baie privata, precum si o zona de living dotata cu o canapea extensibila. Fiecare cabina este dotata cu televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, minibar, seif.